30/05/2019 30/05/2019 Σε κλίμα συγκίνησης και σύμφωνα με το μοναστικό τυπικό τελέσθηκε σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, η Εξόδιος Ακολουθία της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας, Μακαριστής Μοναχής Χριστονύμφης Ζαλαχώρη. Στην Ακολουθία, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από πλειάδα Ιερέων. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η ταφή στο κοιμητήριο...
30 Μαΐου, 2019 - 22:14
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2019 - 22:15

Κλήρος και λαός αποχαιρέτησαν την Καθηγουμένη της Ι. Μ. Προφ. Ιωήλ Καλαμάτας

Διαδώστε:
Κλήρος και λαός αποχαιρέτησαν την Καθηγουμένη της  Ι. Μ. Προφ. Ιωήλ Καλαμάτας

Σε κλίμα συγκίνησης και σύμφωνα με το μοναστικό τυπικό τελέσθηκε σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, η Εξόδιος Ακολουθία της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας, Μακαριστής Μοναχής Χριστονύμφης Ζαλαχώρη.
Στην Ακολουθία, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από πλειάδα Ιερέων.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η ταφή στο κοιμητήριο του Μοναστηριού.
Αντιπροσωπείες από άλλες μοναστικές αδελφότητες, εκπρόσωποι αρχών και φορέων, αλλά και πλήθος κόσμου προσήλθαν στην Εξόδιο Ακολουθία προκειμένου να προσκυνήσουν το σκήνωμα της μακαριστής Γερόντισσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων