11/08/2019 11/08/2019 Το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, το πρωΐ, στην Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης Καταρράκτου Άρτης, ελειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, στο πλαίσιο της Πανηγύρεως Αναμνήσεως θαυματουργικής διασώσεως του χωριού, από την Αγία Αικατερίνη. Την Παρασκευή το απόγευμα, ο Μητροπολίτης Άρτης υπεδέχθη αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Μεσιτρίας, το οποίο θα παραμείνει για πάντα...
11 Αυγούστου, 2019 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2019 - 19:53

Κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις στην Ι.Μ. Αγ. Αικατερίνης Καταρράκτου Άρτης

Διαδώστε:
Κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις στην Ι.Μ. Αγ. Αικατερίνης Καταρράκτου Άρτης

Το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, το πρωΐ, στην Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης Καταρράκτου Άρτης, ελειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, στο πλαίσιο της Πανηγύρεως Αναμνήσεως θαυματουργικής διασώσεως του χωριού, από την Αγία Αικατερίνη.

Την Παρασκευή το απόγευμα, ο Μητροπολίτης Άρτης υπεδέχθη αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Μεσιτρίας, το οποίο θα παραμείνει για πάντα στην Ιερά Μονή, καθώς και Ιερό Λείψανο της Αγίας Αικατερίνης, προς διήμερον προσκύνησιν, από τον ομώνυμο Ιερό Ναό, τον ευρισκόμενο στο Ίλιον Αττικής.

Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, ετόνισε, ότι η Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης Καταρράκτου Άρτης, μαρτυρεί αψευδώς, ότι ο αγώνας καταξιώνει τους ανθρώπους και οι άνθρωποι καταξιώνουν τους τόπους.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων