22/03/2024 24/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός τέλεσε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων το μεσημέρι της Τετάρτης 20ης Μαρτίου 2024. Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την εις Μικρόσχημον Μοναχό κουρά του Ρασοφόρου Μοναχού π. Λαυρεντίου, κατά κόσμον Ελευθερίου...
22 Μαρτίου, 2024 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2024 - 19:41

Κουρά μοναχού τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Κουρά μοναχού τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός τέλεσε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων το μεσημέρι της Τετάρτης 20ης Μαρτίου 2024.

Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την εις Μικρόσχημον Μοναχό κουρά του Ρασοφόρου Μοναχού π. Λαυρεντίου, κατά κόσμον Ελευθερίου Μπουρδαντωνάκη, δίνοντας το όνομα αυτό ο Καθηγούμενος της Μονής Παν/τος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης.

Πλήθος πιστών προσήλθε να συμπροσευχηθεί υπέρ ενισχύσεως και πνευματικής προόδου του νεόκουρου αδελφού ο οποίος το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 θα λάβει από τον Σεβασμιώτατο και τον πρώτο βαθμό της ιεροσύνης.

(Πηγή: imka.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων