20/01/2023 20/01/2023 Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής στο παρεκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ στην ομώνυμο Ιερά Μονή της Θερμής  και μάλιστα αυτή την περίοδο πραγματοποιείται η αγιογράφηση του παρεκκλησίου η οποία θα συνεχιστεί σε όλο το επάνω τμήμα και στον τρούλο του. Όπως αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή της η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Ταβιθά, με την οικονομική στήριξη των...
20 Ιανουαρίου, 2023 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2023 - 17:49

Ξεκίνησε η Αγιογράφηση του παρεκκλησίου στον Άγιο Ραφαήλ Μυτιλήνης

Διαδώστε:
Ξεκίνησε η Αγιογράφηση του παρεκκλησίου στον Άγιο Ραφαήλ Μυτιλήνης

Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής στο παρεκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ στην ομώνυμο Ιερά Μονή της Θερμής  και μάλιστα αυτή την περίοδο πραγματοποιείται η αγιογράφηση του παρεκκλησίου η οποία θα συνεχιστεί σε όλο το επάνω τμήμα και στον τρούλο του.

Όπως αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή της η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Ταβιθά, με την οικονομική στήριξη των πιστών, έχει ολοκληρωθεί το κάτω τμήμα περιμετρικά του παρεκκλησίου και έχουν τοποθετηθεί οι Αγιογραφίες.

Συγκεκριμένα η Ηγουμένη αναφέρει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους πιστούς που με το υστέρημα ή το περίσσευμά τους βοήθησαν οικονομικά ώστε να Αγιογραφηθεί το παρεκκλήσιο του Αγίου Ραφαήλ. Η Αγιογράφηση θα συνεχιστεί, για να ολοκληρωθεί και το επάνω τμήμα του παρεκκλησίου, μαζί με τον τρούλο που βρίσκεται πάνω από τον Τάφο του Αγίου Ραφαήλ.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην αγιογράφηση του παρεκκλησίου μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ηγουμένη Ταβιθά στο τηλέφωνο 6947555591 ή να στείλουν μήνυμα στο Viber στον ίδιο αριθμό.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμπαράστασή σας και την αγάπη σας. Οι θαυματουργοί μας Άγιοι Ραφαήλ Νικόλαος και Ειρήνη να σας προστατεύουν και να δίνουν πλούσια την ευλογία τους στις οικογένειές σας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων