14/09/2020 14/09/2020 Στην Ιερά Μονή Παναγίας Γλυκοφιλούσης Ραψάνης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και λειτούργησε την Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι η Κυριακή πριν από την εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού μας προετοιμάζει πνευματικά για να συναισθανθούμε το μέγα μυστήριο...
14 Σεπτεμβρίου, 2020 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2020 - 8:53

Κυριακή Προ Της Υψώσεως στην Ι.Μ. Παναγίας Γλυκοφιλούσης Ραψάνης

Διαδώστε:
Κυριακή Προ Της Υψώσεως στην Ι.Μ. Παναγίας Γλυκοφιλούσης Ραψάνης

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Γλυκοφιλούσης Ραψάνης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και λειτούργησε την Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι η Κυριακή πριν από την εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού μας προετοιμάζει πνευματικά για να συναισθανθούμε το μέγα μυστήριο της σταυρικής θυσίας του Κυρίου μας, ενώ προ της απολύσεως εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την Ηγουμένη της Ιεράς Μονής, Μαρία Μοναχή και την περί αυτής αδελφότητα για την πνευματική προσφορά στον τόπο μας, εξαίροντας το γνήσιο εκκλησιαστικό φρόνημα τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων