22/03/2021 22/03/2021 Το πρωί της Κυριακής Α’ Νηστειών (Κυριακής της Ορθοδοξίας), 21 Μαρτίου 2021 τελέστηκε στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεοφίλου. Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς πιστούς, τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού covid-19, με την παρουσία μόνο...
22 Μαρτίου, 2021 - 21:53
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2021 - 20:50

Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Ι. Μονή Φανερωμένης Λευκάδος

Διαδώστε:
Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Ι. Μονή Φανερωμένης Λευκάδος

Το πρωί της Κυριακής Α’ Νηστειών (Κυριακής της Ορθοδοξίας), 21 Μαρτίου 2021 τελέστηκε στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεοφίλου.

Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς πιστούς, τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού covid-19, με την παρουσία μόνο της αδελφότητος και του απαραίτητου προσωπικού της Ιεράς Μονής.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας έλαβε χώρα η καθιερωμένη Λιτάνευση των Ιερών Εικόνων εντός του Καθολικού της Ιεράς Μονής, σε ανάμνηση της αναστήλωσης των Ιερών Εικόνων κατά το έτος 842.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων