17/07/2022 17/07/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος σήμερα Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022, λειτούργησε και κήρυξε στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος προέστη του ετήσιου Εθνικού Μνημοσύνου των Πεσόντων κατά την Τουρκική Εισβολή του 1974. Η κ. Αναστασία Ανθούση, Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, εκπροσώπησε την Κυπριακή Κυβέρνηση και εκφώνησε...
17 Ιουλίου, 2022 - 16:55

Κυριακή των Πατέρων στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού

Διαδώστε:
Κυριακή των Πατέρων στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος σήμερα Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022, λειτούργησε και κήρυξε στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος προέστη του ετήσιου Εθνικού Μνημοσύνου των Πεσόντων κατά την Τουρκική Εισβολή του 1974.

Η κ. Αναστασία Ανθούση, Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, εκπροσώπησε την Κυπριακή Κυβέρνηση και εκφώνησε τον επιμνημόσυνο λόγο. Παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Αντρέας Βύρας, ο Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Καρακάννας, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Επάρχου Λάρνακας, εκπρόσωποι των Κομμάτων της Επαρχίας Λάρνακας, Βουλευτές της πόλεως, ο πρόεδρος σχολικής εφορείας Λάρνακας και ο πρόεδρος ένωσης εκτοπισμένων κοινοτήτων Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Στο τέλος έγινε κατάθεση στεφάνων και εψάλη ο Εθνικός Ύμνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων