25/04/2021 25/04/2021 Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου θεολόγος, ιατρός και κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), την Κυριακή των Βαΐων, 25 Απριλίου 2021, τέλεσε την Θεία Λειτουργία, στην Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής, και μίλησε στους πιστούς. Ο π. Ευάγγελος συνεχάρη τους πιστούς, για την στάση τους κατά την ώρα της Θείας Λειτουργίας και...
25 Απριλίου, 2021 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2021 - 22:40

Κυριακή των Βαΐων στην Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης

Διαδώστε:
Κυριακή των Βαΐων στην Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης

Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου θεολόγος, ιατρός και κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), την Κυριακή των Βαΐων, 25 Απριλίου 2021, τέλεσε την Θεία Λειτουργία, στην Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής, και μίλησε στους πιστούς.

Ο π. Ευάγγελος συνεχάρη τους πιστούς, για την στάση τους κατά την ώρα της Θείας Λειτουργίας και την σχολαστική από μέρος τους, τήρηση των θεσπισμένων μέτρων, για την καταπολέμηση της πανδημικής νόσου του κορωνοϊού (Covid-19).

Συνέστησε στους πιστούς, να εκκλησιάζονται τις Άγιες ημέρες της Μ. Εβδομάδος, όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν, να έχουν εμπιστοσύνη στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, και να συνεχίζουν να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία τους από την προαναφερθείσα πανδημία.

 

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων