18/04/2022 18/04/2022 Ακολουθώντας το μοναστηριακό τυπικό, οι μοναχοί του Τρικόρφου, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου Αρχιμ. Νεκταρίου Μουλατσιώτη εόρτασαν με λαμπρότητα μαζί με τους πιστούς προσκυνητές την Κυριακή των Βαΐων. Ο Καθηγούμενος μίλησε στο τέλος της Θείας Λειτουργίας και αναφέρθηκε στο πως θεσπίστηκε και καθιερώθηκε η νηστεία της Τεσσαρακοστής, η οποία τελείωσε και ήδη εισήλθαμε στη νηστεία της Μεγάλης...
18 Απριλίου, 2022 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2022 - 13:28

Κυριακή των Βαΐων στο μοναστήρι του Τρικόρφου

Διαδώστε:
Κυριακή των Βαΐων στο μοναστήρι του Τρικόρφου

Ακολουθώντας το μοναστηριακό τυπικό, οι μοναχοί του Τρικόρφου, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου Αρχιμ. Νεκταρίου Μουλατσιώτη εόρτασαν με λαμπρότητα μαζί με τους πιστούς προσκυνητές την Κυριακή των Βαΐων.

Ο Καθηγούμενος μίλησε στο τέλος της Θείας Λειτουργίας και αναφέρθηκε στο πως θεσπίστηκε και καθιερώθηκε η νηστεία της Τεσσαρακοστής, η οποία τελείωσε και ήδη εισήλθαμε στη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδος.

Στο τέλος μοιράστηκαν σε όλους τους πιστούς βάια και προσφέρθηκε στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ Σαρώφ ο μοναστηριακός καφές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων