24/06/2021 24/06/2021 Με την έγκριση και ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσση­νίας κ. Χρυσοστόμου, μετά από αίτημα του  Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της ενορίας Υπαπαντής του Χριστού Αμφείας (Γαρδικίου), η ιστορική Ιερά Μονή Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου (Κάτω Γαρδικίου), τίθεται και πάλι σε λειτουργική χρήση μετά την παρέλευση εικοσαετίας. Για το λόγο αυτό την ερχόμενη Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 και...
24 Ιουνίου, 2021 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 12:47

Λειτουργική επανέναρξη της Ιεράς Μονής Γαρδικίου Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Λειτουργική επανέναρξη της Ιεράς Μονής Γαρδικίου Μεσσηνίας

Με την έγκριση και ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσση­νίας κ. Χρυσοστόμου, μετά από αίτημα του  Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της ενορίας Υπαπαντής του Χριστού Αμφείας (Γαρδικίου), η ιστορική Ιερά Μονή Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου (Κάτω Γαρδικίου), τίθεται και πάλι σε λειτουργική χρήση μετά την παρέλευση εικοσαετίας.

Για το λόγο αυτό την ερχόμενη Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 και ώρα 7 π.μ., θα τελεσθεί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής ό Όρθρος και εν συνεχεία πανηγυρική Αρχιερα­τική Θεία Λειτουργία, υπό του Σεβασμιω­τά­­του Μητροπολίτου Μεσσηνίας.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει εκδή­λωση με παρα­δο­σιακούς χορούς, από το τμήμα του πολιτιστικοῦ συλλό­γου της περιοχής «ΟΙ  ΑΜΦΕΙΕΙΣ».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων