06/11/2021 06/11/2021 Έκλεισε την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 και για άγνωστο χρονικό διάστημα η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ στη Λέσβο, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ των μοναχών. Τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε το πρωί στο μοναστήρι και προέβη στην διενέργεια ελέγχων, επειδή είχαν διαπιστωθεί συμπτώματα κορωνοϊού. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των rapid test, βρέθηκαν θετικές αρκετές μοναχές,...
06 Νοεμβρίου, 2021 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2021 - 9:24

Λέσβος: Έκλεισε η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Διαδώστε:
Λέσβος: Έκλεισε η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Έκλεισε την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 και για άγνωστο χρονικό διάστημα η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ στη Λέσβο, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ των μοναχών.

Τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε το πρωί στο μοναστήρι και προέβη στην διενέργεια ελέγχων, επειδή είχαν διαπιστωθεί συμπτώματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των rapid test, βρέθηκαν θετικές αρκετές μοναχές, που σε πρώτη φάση έχουν μείνει σε απομόνωση στα κελιά τους. Παράλληλα, πέρα από την απολύμανση στους χώρους της Μονής, θα υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση της υγείας τους για να διαπιστωθεί αν είναι απαραίτητη η μεταφορά τους στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής, η Ηγουμένη Γερόντισσα Ταβιθά σε μήνυμα της στην επίσημη σελίδα της Μονής σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι η Ιερά Μονή μας θα παραμείνει προς το παρόν κλειστή και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Οι αδελφές που διαγνώστηκαν θετικές νοσούν με ήπια συμπτώματα και ευχόμαστε με την χάρη των Αγίων μας να το ξεπεράσουμε ανώδυνα.

Ηγουμένη Ταβιθά

 

 

Με πληροφορίες από ertnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων