05/11/2022 05/11/2022 Το Πνευματικό Κέντρο Αγίων Σιλουανού και Σωφρονίου της Ιεράς Μονής Μαχαιρά θα πραγματοποιήσει διάλεξη την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 7 μμ στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Ιδρύματος «Αρχάγγελος» της Ιεράς Μονής Κύκκου στον Αρχάγγελο στη Λευκωσία. Την διάλεξη θα παρουσιάσει ο διακεκριμένος Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Louvain-la-Neuve του Βελγίου, δόκτωρ Φιλοσοφίας και Γραμμάτων, κ....
05 Νοεμβρίου, 2022 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 10:02

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διακεκριμένος Βέλγος Πανεπιστημιακός θα μιλήσει για τον Άγιο Σωφρόνιο

Διαδώστε:
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διακεκριμένος Βέλγος Πανεπιστημιακός θα μιλήσει για τον Άγιο Σωφρόνιο

Το Πνευματικό Κέντρο Αγίων Σιλουανού και Σωφρονίου της Ιεράς Μονής Μαχαιρά θα πραγματοποιήσει διάλεξη την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 7 μμ στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Ιδρύματος «Αρχάγγελος» της Ιεράς Μονής Κύκκου στον Αρχάγγελο στη Λευκωσία.

Την διάλεξη θα παρουσιάσει ο διακεκριμένος Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Louvain-la-Neuve του Βελγίου, δόκτωρ Φιλοσοφίας και Γραμμάτων, κ. Jean-Claude Polet με θέμα: “Ο Άγιος Σωφρόνιος όπως τον γνώρισα”.

Ο καθηγητής Polet γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ευσεβή καθολική οικογένεια στο Βέλγιο, αλλά οι πνευματικές του αναζητήσεις και ιδιαίτερα η γνωριμία του με τον Άγιο Σωφρόνιο του άνοιξε διάπλατα τον δρόμο που τον οδήγησε στην ορθοδοξία.

Η διάλεξη από τον καθηγητή θα γίνει στα ελληνικά.

O Παναγιώτης Κληρίδης θα προλογίσει την διάλεξη.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα.

Διάρκεια εκδήλωσης 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων