28/02/2021 28/02/2021 Η ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μάρτυρος Θεοκλήτου του φαρμακού εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, της οποίας ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής ήγαγε την ονοματική του εορτή. Ως εκ τούτου, την παραμονή, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, τελέσθηκε η...
28 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:11
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2021 - 20:09

Με αρχιερατική Θεία Λειτουργία τίμησαν τον Καθηγούμενο της Μονής Πετρίλου

Διαδώστε:
Με αρχιερατική Θεία Λειτουργία τίμησαν τον Καθηγούμενο της Μονής Πετρίλου

Η ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μάρτυρος Θεοκλήτου του φαρμακού εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, της οποίας ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής ήγαγε την ονοματική του εορτή.

Ως εκ τούτου, την παραμονή, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, τελέσθηκε η ακολουθία του Εσπερινού και την επομένη, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, την κυριώνυμο ημέρα, μετέβη στην προειρημένη Ιερά Μονή και μετείχε της εορτίου τραπέζης της Αδελφότητος της Ιεράς Μονής, ώστε να ευχηθεί στον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων