01/01/2024 01/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος κατά την απαρχή του νέου έτους, κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει την Περιτομή του Κυρίου καθώς και την μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου, προεξήρχε στην Ιερά Αγρυπνία που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Θήρας. Κατα την διαρκεία της ακολουθίας...
01 Ιανουαρίου, 2024 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2024 - 12:16

Με Ιερά Αγρυπνία στη Μονή Προφήτη Ηλιού η απαρχή του νέου έτους στη Μητρόπολη Θήρας

Διαδώστε:
Με Ιερά Αγρυπνία στη Μονή Προφήτη Ηλιού η απαρχή του νέου έτους στη Μητρόπολη Θήρας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος κατά την απαρχή του νέου έτους, κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει την Περιτομή του Κυρίου καθώς και την μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου, προεξήρχε στην Ιερά Αγρυπνία που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Θήρας.

Κατα την διαρκεία της ακολουθίας τελέστηκε η χειροθεσία εις πνευματικόν του πρωτοπρεσβυτέρου Χαραλάμπους Σαλίβερου, ενώ προ της απολύσεως της ευλογήθηκε αγιοβασιλόπιτα υπό του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος ευχήθηκε στην αδελφότητα και στους πιστούς το νέο έτος να είναι πλούσιο σε ευλογία Θεού, υγεία και πνευματική πρόοδο όλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων