10/08/2021 10/08/2021 Mέσα σε αυτές τις σκληρές δοκιμασίες και τον πόνο των πυρκαγιών, η Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας, δεν ξέχασε την πολυσέβαστη και πολυαγαπητή σε όλους “μαμά του Μοναστηριού”, την δούλη του Θεού ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ, της οποίας το ετήσιο μνημόσυνο τελέσθηκε στις 8 Αυγούστου. Στο Μοναστήρι, όπου με όλη της την καρδιά προσέφερε και διακόνησε το παιδί...
10 Αυγούστου, 2021 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2021 - 19:40

Μέσα στη λαίλαπα και το θαύμα δεν ξέχασαν τη “μητέρα”

Διαδώστε:
Μέσα στη λαίλαπα και το θαύμα δεν ξέχασαν τη “μητέρα”

Mέσα σε αυτές τις σκληρές δοκιμασίες και τον πόνο των πυρκαγιών, η Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας, δεν ξέχασε την πολυσέβαστη και πολυαγαπητή σε όλους “μαμά του Μοναστηριού”, την δούλη του Θεού ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ, της οποίας το ετήσιο μνημόσυνο τελέσθηκε στις 8 Αυγούστου. Στο Μοναστήρι, όπου με όλη της την καρδιά προσέφερε και διακόνησε το παιδί της (σημ. μητέρα του Καθηγουμένου Γέροντος Γαβριήλ). Εκεί όπου πέρασε και τα τελευταία χρόνια της ενάρετης ζωής της. Σ’ αυτό το Μοναστήρι που οι Άγιοί του θέλησαν θαυματουργικά να διαφυλάξουν αλώβητο από την πύρινη λαίλαπα.

Υπάρχει η απόλυτη πεποίθηση ότι και η “μαμά του Μοναστηριού”, εκεί από τα δεξιά του Κυρίου όπου βρίσκεται, πολύ θα παρακάλεσε τον Κύριο γι’ αυτήν την θαυματουργική σωτηρία της Μονής και της αδελφότητας.

 

 

 

ΠΗΓΗ: Sofia Kalogirou

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων