13/05/2021 13/05/2021 Με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων θα μπορούν να προσέρχονται και πάλι μετά από αρκετούς μήνες οι προσκυνητές στις Ιερές Μονές των Μετεώρων από την Δευτέρα 17 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Ανακοινώνεται εκ της Ιεράς Μητροπόλεως, ότι από την Δευτέρα 17 Μαΐου, οι Ιερές Μονές των αγίων...
13 Μαΐου, 2021 - 8:52
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2021 - 8:54

ΜΕΤΕΩΡΑ: Από τις 17 Μαΐου θα δέχονται και πάλι προσκυνητές

Διαδώστε:
ΜΕΤΕΩΡΑ: Από τις 17 Μαΐου θα δέχονται και πάλι προσκυνητές

Με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων θα μπορούν να προσέρχονται και πάλι μετά από αρκετούς μήνες οι προσκυνητές στις Ιερές Μονές των Μετεώρων από την Δευτέρα 17 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Ανακοινώνεται εκ της Ιεράς Μητροπόλεως, ότι από την Δευτέρα 17 Μαΐου, οι Ιερές Μονές των αγίων Μετεώρων καθώς και όλες οι Μονές της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων θα υποδέχονται κανονικά τους προσκυνητές και τους επισκέπτες, σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας κάθε Μονής και τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα για την προφύλαξη από την εξάπλωση του ιού COVID-19”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων