06/02/2021 06/02/2021 Πριν λίγες ημέρες, στο Ορθόδοξο Μοναστήρι Γενεσίου της Θεοτόκου στο Μασμπάτε, Φιλιππίνες, μία Ορθόδοξη μοναχή σημαίνη την καμπάνα της μοναστικής μάνδρας. Η Ορθοδοξία στην Νοτιοανατολική Ασία κάμει αργά και σταθερά βήματα για τη διάδοση και την στερέωση του ορθοδόξου χριστιανικού φρονήματος, επιτυγχάνοντας σιγά σιγά να κερδίζει τις καρδιές των ντόπιων, οι οποίοι διαισθάνονται ότι κάτι...
06 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2021 - 16:39

Μία μοναχή σημαίνη την καμπάνα στο Μασμπάτε (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μία μοναχή σημαίνη την καμπάνα στο Μασμπάτε (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν λίγες ημέρες, στο Ορθόδοξο Μοναστήρι Γενεσίου της Θεοτόκου στο Μασμπάτε, Φιλιππίνες, μία Ορθόδοξη μοναχή σημαίνη την καμπάνα της μοναστικής μάνδρας. Η Ορθοδοξία στην Νοτιοανατολική Ασία κάμει αργά και σταθερά βήματα για τη διάδοση και την στερέωση του ορθοδόξου χριστιανικού φρονήματος, επιτυγχάνοντας σιγά σιγά να κερδίζει τις καρδιές των ντόπιων, οι οποίοι διαισθάνονται ότι κάτι το διαφορετικό, αληθινό και γνήσιο εξ ύψους υπάρχει στις παραδόσεις της ορθοδόξου λατρείας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων