10/10/2023 10/10/2023 Μια συνάντηση αγάπης αφιερωμένη στα άτομα ΑμΕΑ πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, από 7.30 το πρωί έως 14.00, στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Παναγία των Βρυούλων στον Ωρωπό. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό και Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Σκέπη» και την Ιερά Μονή Παναγία των Βρυούλων. Το...
10 Οκτωβρίου, 2023 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2023 - 19:35

Μια συνάντηση αγάπης αφιερωμένη στα άτομα ΑμΕΑ στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Παναγίας Βρυούλων στον Ωρωπό

Διαδώστε:
Μια συνάντηση αγάπης αφιερωμένη στα άτομα ΑμΕΑ στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Παναγίας Βρυούλων στον Ωρωπό

Μια συνάντηση αγάπης αφιερωμένη στα άτομα ΑμΕΑ πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, από 7.30 το πρωί έως 14.00, στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Παναγία των Βρυούλων στον Ωρωπό.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό και Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Σκέπη» και την Ιερά Μονή Παναγία των Βρυούλων.

Το πρωί 7.30-9.30 θα γίνει Θεία Λειτουργία. Μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσουν κεράσματα και παραδοσιακά τραγούδια από την χορωδία Παναγία των Βρυούλων.

Έπειτα θα γίνει συζήτηση με τους γονείς και την ψυχολόγο Κατερίνα Παπαχρήστου.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες με τα παιδιά (εικαστικά με τη Φρειδερίκη Κουτσίκου, παιχνίδια με τα αλογάκια της Μονής).

Δείτε πώς μπορείτε να έρθετε στην Ι.Μ. Παναγίας Βρυούλων εδώ:

https://maps.app.goo.gl/r4DXZf8vEB4ZGs1N9

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων