03/04/2021 03/04/2021 Σε χρώμα μπλε φωτίστηκε το Μεσαιωνικό Μοναστήρι Αγίας Νάπας ανήμερα της Διεθνούς Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό Ο Δήμος Αγίας Νάπας συμμετέχοντας στην παγκόσμια πρωτοβουλία «Light it up Blue» για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα άτομα με αυτισμό φωταγώγησε το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, το Μεσαιωνικό του...
03 Απριλίου, 2021 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2021 - 15:38

Μήνυμα για τον Αυτισμό από τη Μονή της Αγίας Νάπας

Διαδώστε:
Μήνυμα για τον Αυτισμό από τη Μονή της Αγίας Νάπας

Σε χρώμα μπλε φωτίστηκε το Μεσαιωνικό Μοναστήρι Αγίας Νάπας ανήμερα της Διεθνούς Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό

Ο Δήμος Αγίας Νάπας συμμετέχοντας στην παγκόσμια πρωτοβουλία «Light it up Blue» για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα άτομα με αυτισμό φωταγώγησε το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, το Μεσαιωνικό του Μοναστήρι.

Σημειώνεται ότι Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού καθιερώθηκε να εορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ στις 18 Δεκεμβρίου 2007.
Στην τελετή φωταγώγησης παρέστησαν η Πρόεδρος κ. Χρύσω Προδρόμου και Μέλη του Συνδέσμου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου καθώς και η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου κυρία Μαρία Τοφινή Τσαντίλα.

Στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου υπογράμμισε πόσο σημαντική είναι αυτή η ημέρα στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στον αγώνα που δίνουν καθημερινά τα άτομα που πάσχουν από αυτισμό κυρίως τα παιδιά αλλά και οι οικογένειές τους και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο το έργο του Συνδέσμου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

Μετά τη φωταγώγηση οι παρευρισκόμενοι πέταξαν στον ουρανό μπλε μπαλόνια.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων