29/08/2020 29/08/2020 Την Παρασκευή το βράδυ τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός του Τιμίου Προδρόμου στην ομώνυμη Ιερά Μονή Βομβοκούς Ναυπάκτου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου. Εκκλησιάσθηκε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλειος Γκίζας, οι Αντιδήμαρχοι Θωμάς Κοτρωνιάς και Ζαχαρίας Χοχτούλας και πλήθος κόσμου που κάλυψε με τις ανάλογες αποστάσεις το εσωτερικό προαύλιο της Ιεράς Μονής,...
29 Αυγούστου, 2020 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2020 - 10:41

Μητροπολίτης Ναυπάκτου: Προφήτες και ψευδοπροφήτες

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ναυπάκτου: Προφήτες και ψευδοπροφήτες

Την Παρασκευή το βράδυ τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός του Τιμίου Προδρόμου στην ομώνυμη Ιερά Μονή Βομβοκούς Ναυπάκτου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου.

Εκκλησιάσθηκε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλειος Γκίζας, οι Αντιδήμαρχοι Θωμάς Κοτρωνιάς και Ζαχαρίας Χοχτούλας και πλήθος κόσμου που κάλυψε με τις ανάλογες αποστάσεις το εσωτερικό προαύλιο της Ιεράς Μονής, αλλά και τους χώρους έξω από την Ιερά Μονή, αφού ο Εσπερινός τελέσθηκε στο προαύλιο της Μονής και με την βοήθεια του τεχνικού Δημητρίου Ιωάννου υπήρχε ηχητική και οπτική κάλυψη και στο προαύλιο και έξω από την Ιερά Μονή.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος στο κήρυγμά του μίλησε για τον Προφήτη και Πρόδρομο Ιωάννη, αναλύοντες τις έννοιες προφήτες και ψευδοπροφήτες και παρουσιάζοντας ένα γλαφυρό παράδειγμα από τους λόγους του αγίου Γρηγορίου Νύσσης, που δείχνει την διαφορά λόγων και πράξεων στους αθεράπευτους ανθρώπους και διδασκάλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων