28/01/2022 28/01/2022 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Νάξου την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, όπου με την ευκαιρία της Εορτής της Ανακομιδής του Τιμίου Λειψάνου του Ιερού Πατρός, χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Νεκτάριος Αλεξόπουλος. Μετά...
28 Ιανουαρίου, 2022 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2022 - 12:41

Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Χριστόδουλο στην Νάξο

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Χριστόδουλο στην Νάξο

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Νάξου την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, όπου με την ευκαιρία της Εορτής της Ανακομιδής του Τιμίου Λειψάνου του Ιερού Πατρός, χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Νεκτάριος Αλεξόπουλος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος προέστη Μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, με αφορμή την συμπλήρωση δεκατεσσάρων ετών από της εκδημίας του(+28-1-2008).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων