11/01/2023 11/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, αποκλεισθείς, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της απαγορεύσεως του απόπλου των πλοίων, στην Άνδρο επισκέφθηκε διαδοχικά την Γυναικεία Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής- «Αγίας» και τις Ανδρώες Ιερές Μονές Αγίας Μαρίνης, οι διακονήτριες της οποίας έψαλαν τα κάλαντα και εκκλησιαστικούς ύμνους, και Παναχράντου – Αγίου Παντελεήμονος. Ο Μητροπολίτης...
11 Ιανουαρίου, 2023 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2023 - 11:33

Μοναστήρια της Άνδρου επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Μοναστήρια της Άνδρου επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, αποκλεισθείς, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της απαγορεύσεως του απόπλου των πλοίων, στην Άνδρο επισκέφθηκε διαδοχικά την Γυναικεία Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής- «Αγίας» και τις Ανδρώες Ιερές Μονές Αγίας Μαρίνης, οι διακονήτριες της οποίας έψαλαν τα κάλαντα και εκκλησιαστικούς ύμνους, και Παναχράντου – Αγίου Παντελεήμονος.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στους Ηγουμένους και στους εκεί ενασκουμένους Πατέρες το 2023 να συνεχίσουν και να διευρύνουν την πνευματική παρουσία και προσφορά των Μονών προς τους πιστούς, οι οποίοι καταφεύγουν αναζητώντας θεραπεία και λύσεις στα προβλήματα τους, και να συνεχίσουν το ζήλο τους για την διαφύλαξη των προγονικών θησαυρών, έργο για το οποίο ιδιαιτέρως τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων