01/08/2021 01/08/2021 Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, στην Ιερά Μονή Παναγίας Γιατρίσσης Ταϋγέτου, η μοναχική Κουρά του Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης π. Χριστοδούλου Κρουστάλη, υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, ο οποίος χοροστάτησε και στην Ακολουθία του Εσπερινού. Ο Σεβασμιώτατος, προ της απολύσεως, απευθυνόμενος στον π. Χριστόδουλο, τόνισε...
01 Αυγούστου, 2021 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2021 - 23:43

Μοναχική Κουρά στην Ι. Μονή Παναγίας Γιατρίσσης Ταϋγέτου

Διαδώστε:
Μοναχική Κουρά στην Ι. Μονή Παναγίας Γιατρίσσης Ταϋγέτου

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, στην Ιερά Μονή Παναγίας Γιατρίσσης Ταϋγέτου, η μοναχική Κουρά του Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης π. Χριστοδούλου Κρουστάλη, υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, ο οποίος χοροστάτησε και στην Ακολουθία του Εσπερινού.

Ο Σεβασμιώτατος, προ της απολύσεως, απευθυνόμενος στον π. Χριστόδουλο, τόνισε πως η ζωή του Μοναχού είναι ένας διαρκής Σταυρός, ενώ συνάμα αναφέρθηκε στις τρεις αρετές που πρέπει να κοσμούν έναν μοναχό την ακτημοσύνη, την παρθενία και την υπακοή. Τέλος, του ευχήθηκε να εφαρμόζει στη ζωή του τις εντολές του Θεού και να προχωρήσει στην τελειότητα, την αγιοσύνη και να αξιωθεί του Παραδείσου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων