11/09/2020 11/09/2020 Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου τελέστηκε η ρασοευχή ενός νέου δόκιμου μοναχού από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Αρχιμανδρίτη π. Γαβριήλ. Πρόκειται για τον Παύλο Τριποδάκη βραβευμένο σκηνοθέτη και αθλητή της Ελληνικής ομάδας σκι, ο οποίος και έλαβε το μοναχικό όνομα Πέτρος. Ο π. Πέτρος από το 2003 και μετά από μία επίσκεψή του...
11 Σεπτεμβρίου, 2020 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2020 - 15:15

Μοναχός βραβευμένος σκηνοθέτης και αθλητής του σκι

Διαδώστε:
Μοναχός βραβευμένος σκηνοθέτης και αθλητής του σκι

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου τελέστηκε η ρασοευχή ενός νέου δόκιμου μοναχού από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Αρχιμανδρίτη π. Γαβριήλ. Πρόκειται για τον Παύλο Τριποδάκη βραβευμένο σκηνοθέτη και αθλητή της Ελληνικής ομάδας σκι, ο οποίος και έλαβε το μοναχικό όνομα Πέτρος.

Ο π. Πέτρος από το 2003 και μετά από μία επίσκεψή του στο Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, άρχισε να ποθεί τον Μοναχισμό και έτσι το 2019 έμεινε μόνιμα στην Μονή ως δόκιμος αφήνοντας τα εγκόσμια για να αφοσιωθεί στον Τριαδικό μας Θεό.

Στην ρασοευχή του δ. μοναχού π. Πέτρου συμμετείχαν εκτός από την αδελφότητα της Μονής, κληρικοί και φίλοι του, οι γονείς του αλλά και το Πρακτορείο μας. Ο Ηγούμενος του Οσίου Δαυίδ ευχήθηκε στο μοναχό π. Πέτρο να ακολουθήσει τα βήματα του Αποστόλου Πέτρου και να έχει πάντα τις ευχές του Οσίου Δαυίδ αλλά και του Αγίου Ιακώβου και του μακαριστού Γέροντος Κυρίλλου.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος 

Φωτογραφίες από την ρασοευχή του π. Πέτρου

Ο π. Πέτρος με τον δημοσιογράφο του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Δημήτρη Στρουμπάκο

Αναμνηστική φωτογραφία με τους κατά σάρκα γονείς του 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων