24/06/2019 24/06/2019 Νέα Καθηγουμένη εξέλεξαν το περασμένο Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, τα μέλη της Αδελφότητος της Γυναικείας Ιεράς Κοινοβια­κής Μονής Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας. Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής και γενομένης της κανονικής διαδικασίας, όπως ορίζει ο Εσωτερικός Κανονισμός λειτουρ­γίας του Μοναστηριού, εξελέγη παμψηφεί νέα Καθηγουμένη η Μονα­χή Καλλινίκη Αθανασοπούλου, σε διαδοχή της προσφάτως αποβιωσά­σης Καθηγουμένης Χριστονύμφης Ζαλαχώρη....
24 Ιουνίου, 2019 - 13:22
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2019 - 13:32

Νέα Καθηγουμένη στην Ι.Μ. Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας

Διαδώστε:
Νέα Καθηγουμένη στην Ι.Μ. Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας

Νέα Καθηγουμένη εξέλεξαν το περασμένο Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, τα μέλη της Αδελφότητος της Γυναικείας Ιεράς Κοινοβια­κής Μονής Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας.

Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής και γενομένης της κανονικής διαδικασίας, όπως ορίζει ο Εσωτερικός Κανονισμός λειτουρ­γίας του Μοναστηριού, εξελέγη παμψηφεί νέα Καθηγουμένη η Μονα­χή Καλλινίκη Αθανασοπούλου, σε διαδοχή της προσφάτως αποβιωσά­σης Καθηγουμένης Χριστονύμφης Ζαλαχώρη.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος συνε­χά­ρη τη νέα Καθηγουμένη για την εκλογή της, ευχόμενος τά έτη της να είναι πολλά με υγεία, ώστε με τη βοήθεια του Παναγάθου Θεού και του Προφήτου Ιωήλ, να οδηγεί την Αδελφότητα στην κατά Χριστόν σωτηρία.

Η τελετή ενθρονίσεως της νέα Καθηγουμένης, θα λάβει χώρα την 13ην Ιουλίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 7 μ.μ. στο Καθολι­κό της Ιεράς Μονής.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων