24/11/2023 24/11/2023 Την Γυναικεία Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου επισκέφθηκαν πριν λίγες ημέρες ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Τρικάλων και Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Κορέλης, μαζί με Αξιωματικούς της Σχολής. Στην είσοδο της Μονής τους υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Θεοφυλάκτη Μοναχή μετά...
24 Νοεμβρίου, 2023 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2023 - 10:47

Ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Τρικάλων και Διοικητής της Σ.Μ.Υ. στην Ιερά Μονή Κορμπόβου

Διαδώστε:
Ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Τρικάλων και Διοικητής της Σ.Μ.Υ. στην Ιερά Μονή Κορμπόβου

Την Γυναικεία Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου επισκέφθηκαν πριν λίγες ημέρες ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Τρικάλων και Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Κορέλης, μαζί με Αξιωματικούς της Σχολής.

Στην είσοδο της Μονής τους υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Θεοφυλάκτη Μοναχή μετά της Συνοδείας αυτής καθώς και ο πνευματικός της Μονής, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου Γέροντα Βησσαρίων.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο παρεπιδημών εκείνες τις ημέρες στην πόλη Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Αρβανίτης καθώς και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους ξεναγήθηκαν στους χώρους της Ιεράς Μονής.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, τόσο ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος όσο και ο κ. Ταξίαρχος εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι η καλή συνεργασία τοπικής εκκλησίας και Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών θα συνεχιστεί, προς όφελος όλων.

Τέλος ο κ. Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Τρικάλων και Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών κ. Κορέλης ευχήθηκε στον κ. Χρυσόστομο επί τη ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, ενώ ανταλλάχθηκαν και ευχές για την έναρξη του τεσσαρακονθημέρου των νηστειών των Αγίων Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων