25/04/2021 25/04/2021 Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Κρεμαστής πραγματοποίησε την Παρασκευή 23 Απριλίου (2021) ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας, Νικόλαος Κοροβέσης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα θρησκευτικού ενδιαφέροντος καθώς και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ιερά Μονή. Επίσης, τέθηκαν και θέματα που αφορούν την ευρύτερη συνεργασία της Μονής σε θέματα τουρισμού και πολιτισμού ενώ δόθηκε...
25 Απριλίου, 2021 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2021 - 10:33

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Κοροβέσης στην Ιερά Μονή Παναγίας Κρεμαστής

Διαδώστε:
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Κοροβέσης στην Ιερά Μονή Παναγίας Κρεμαστής

Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Κρεμαστής πραγματοποίησε την Παρασκευή 23 Απριλίου (2021) ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας, Νικόλαος Κοροβέσης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα θρησκευτικού ενδιαφέροντος καθώς και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ιερά Μονή.

Επίσης, τέθηκαν και θέματα που αφορούν την ευρύτερη συνεργασία της Μονής σε θέματα τουρισμού και πολιτισμού ενώ δόθηκε έμφαση στην ανάγκη προώθησης , εντός και εκτός Ελλάδας των Ιερών Μονών και Προσκυνημάτων καθώς ο παγκόσμιος τουρισμός πλέον στρέφεται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο θρησκευτικός τουρισμός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων