04/09/2021 04/09/2021 Στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων θα προεξάρχει στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, αύριο, Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Στην συγκεκριμένη Μονή, την ίδια ημέρα, έχει προγραμματισθεί να τελεσθεί και το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Κινσάσας κυρού Νικηφόρου. Η συγκεκριμένη μοναστική κοινότητα για τον...
04 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2021 - 16:12

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στη Μονή Τζαγκαρόλων

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στη Μονή Τζαγκαρόλων

Στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων θα προεξάρχει στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, αύριο, Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Στην συγκεκριμένη Μονή, την ίδια ημέρα, έχει προγραμματισθεί να τελεσθεί και το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Κινσάσας κυρού Νικηφόρου. Η συγκεκριμένη μοναστική κοινότητα για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κινσάσας αποτελούσε σημείο αναφορά καθώς εκεί το 1971 εκάρη μοναχός.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων