24/11/2022 24/11/2022 Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, μετέβη στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βεργίνης, όπου υποδέχθηκε μετά της αδελφότητος της Ιεράς Μονής, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Βελίκης κ. Σιώνιο, Ιεράρχη της Εκκλησίας της Βουλγαρίας. Μετά τη σχετική δέηση στο Καθολικό της Μονής, ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων, καλωσόρισε τον...
24 Νοεμβρίου, 2022 - 14:10

Ο Επίσκοπος Βελίκης στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνης

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Βελίκης στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνης

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, μετέβη στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βεργίνης, όπου υποδέχθηκε μετά της αδελφότητος της Ιεράς Μονής, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Βελίκης κ. Σιώνιο, Ιεράρχη της Εκκλησίας της Βουλγαρίας.

Μετά τη σχετική δέηση στο Καθολικό της Μονής, ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων, καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο και τη συνοδεία του με θερμούς λόγους αγάπης και ευχήθηκε οι Άγιοι Πάντες να τους προστατεύουν και να τους δίδουν δύναμη στη διακονία τους.

Από την πλευρά του, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βελίκης και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής του Μπάτσκοβο κ. Σιώνιος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την θερμή υποδοχή και την αβραμιαία φιλοξενία.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βελίκης κ. Σιώνιος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας καθώς μετέφερε δύο Ιερές Εικόνες των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και προεξήρχε στους εορτασμούς για την εορτή του Αγίου Κλήμη Αρχιεπισκόπου Αχρίδος, η κάρα του οποίου φυλάσσεται στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων