14/04/2023 14/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος θα τελέσει τον Εσπερινό της Αγάπης, στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου, την Κυριακή του Πάσχα στις 19:00, όπως έχει καθιερώσει και πράττει από την εγκατάστασή του στην Ιερά Μητρόπολη. Την επομένη, Δευτέρα του Πάσχα στις 7:30 θα τελεσθεί Όρθρος και εν συνεχεία δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του...
14 Απριλίου, 2023 - 17:52
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2023 - 18:03

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Ιερά Μονή Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Ιερά Μονή Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος θα τελέσει τον Εσπερινό της Αγάπης, στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου, την Κυριακή του Πάσχα στις 19:00, όπως έχει καθιερώσει και πράττει από την εγκατάστασή του στην Ιερά Μητρόπολη.

Την επομένη, Δευτέρα του Πάσχα στις 7:30 θα τελεσθεί Όρθρος και εν συνεχεία δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Διονύσιου, πλαισιουμένου υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών και Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής κ. Αγαπίου.

Παρακαλούνται οι πιστοί να προσέλθουν στην Ιερά Μονή διατρανώνοντας «πάλιν και πολλάκις» το Ευαγγελικό και κοσμοχαρμόσυνο μήνυμα «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ», μεταλαμπαδεύοντας την νίκη της ΑΓΑΠΗΣ και της ΕΛΠΙΔΑΣ και τον θρίαμβο της ΖΩΗΣ, την οποία ανακαίνισε ο ΣΩΤΗΡΑΣ νικώντας κατά κράτος τον θάνατο και τον διάβολο πατέρα του.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων