06/05/2024 06/05/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε την Κυριακή του Πάσχα, όπως κάθε χρόνο, στον Εσπερινό της Αγάπης στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Ναούσης παρουσία των αδελφών της Ιεράς Μονής και ευλαβών προσκυνητών. Στο τέλος του Εσπερινού ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ναούσης Αρχιμ. Ιωακείμ Δεσπότης ανέγνωσε την Ποιμαντορική Εγκύκλιο της Αναστάσεως, ενώ...
06 Μαΐου, 2024 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2024 - 10:05

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Iερά Mονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Iερά Mονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε την Κυριακή του Πάσχα, όπως κάθε χρόνο, στον Εσπερινό της Αγάπης στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Ναούσης παρουσία των αδελφών της Ιεράς Μονής και ευλαβών προσκυνητών.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ναούσης Αρχιμ. Ιωακείμ Δεσπότης ανέγνωσε την Ποιμαντορική Εγκύκλιο της Αναστάσεως, ενώ ο Ποιμενάρχης κ. Παντελεήμων μοίρασε σε όλους το πασχαλινό αβγό και ευχήθηκε ο Αναστάς Κύριος να φωτίζει τις ψυχές μας με το φως της Αναστάσεως του και να μας οδηγεί προς αυτό.

 

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην ηρωική Νάουσα. (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων