05/11/2022 06/11/2022 Δεν θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο της Αγίας Φωτεινής Ελληνοπεραμάτων Μαλεβιζίου Κρήτης την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, λόγω των προειδοποιήσεων για έντονα καιρικά φαινόμενα. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης: «Το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου δεν θα γίνει θεία λειτουργία, εξ αιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων που προβλέπονται...
05 Νοεμβρίου, 2022 - 18:54
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 - 0:37

Ο καιρός «ακυρώνει» τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο της Αγίας Φωτεινής Ελληνοπεραμάτων Μαλεβιζίου Κρήτης

Διαδώστε:
Ο καιρός «ακυρώνει» τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο της Αγίας Φωτεινής Ελληνοπεραμάτων Μαλεβιζίου Κρήτης

Δεν θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο της Αγίας Φωτεινής Ελληνοπεραμάτων Μαλεβιζίου Κρήτης την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, λόγω των προειδοποιήσεων για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης:

«Το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου δεν θα γίνει θεία λειτουργία, εξ αιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων που προβλέπονται κατά τις πρωινές ώρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της πολιτικής προστασίας περιφέρειας Κρήτης. Εξ αιτίας αυτού, το Σάββατο βράδυ από 7.30-10.30μμ. θα τελεστεί ο όρθρος και η θεία λειτουργία της Κυριακής».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων