14/04/2019 14/04/2019 Mε την παρουσία πλήθους πιστών, τελέσθηκε το απόγευμα της Ε’ Κυριακής των Νηστειών, ο Στ’ Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Η ακολουθία του Eσπερινού πραγματοποιήθηκε στον περικαλλή Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης και τον τέλεσε ο προϊσταμενος του ιερού ναου, Αρχιμ. Μακάριος Τσιμέρης. Μετά το πέρας του Εσπερινού, ο π. Μακαριος...
14 Απριλίου, 2019 - 19:57
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2019 - 20:04

Ο Καθηγούμενος Βαρθολομαίος στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Ο Καθηγούμενος Βαρθολομαίος στη Θεσσαλονίκη

Mε την παρουσία πλήθους πιστών, τελέσθηκε το απόγευμα της Ε’ Κυριακής των Νηστειών, ο Στ’ Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Η ακολουθία του Eσπερινού πραγματοποιήθηκε στον περικαλλή Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης και τον τέλεσε ο προϊσταμενος του ιερού ναου, Αρχιμ. Μακάριος Τσιμέρης.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, ο π. Μακαριος καλώς όρισε με λόγια θερμά και αγάπης τον ηγούμενο της Ιεράς Μονης Εσφιγμένου και τον ευχαρίστησε γιατί δέχτηκε την πρόσκληση του να μεταβεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο Καθηγούμενος Βαρθολομαίος, από την μεριά του, ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονικης, κ. Άνθιμο, καθώς και τον προϊστάμενο του Ναού για την πρόσκληση που έλαβε.

Στη συνέχεια ανέπτυξε το θέμα: «Νηστεία και πνευματικός αγώνας».

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό απο τη σημερινή ημέρα μέσα από τον φακό του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: 

 

 

 

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ / ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων