05/01/2024 05/01/2024 Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου, της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, πραγματοποίησε ο νέος Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), Καθηγητής κ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδης. Τον Κοσμήτορα συνόδευαν ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου και κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, π. Αθανάσιος Μελισσάρης, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Κοινωνικής...
05 Ιανουαρίου, 2024 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2024 - 13:19

Ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο μοναστήρι του Τρικόρφου

Διαδώστε:
Ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο μοναστήρι του Τρικόρφου

Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου, της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, πραγματοποίησε ο νέος Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), Καθηγητής κ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδης.

Τον Κοσμήτορα συνόδευαν ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου και κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, π. Αθανάσιος Μελισσάρης, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, καθώς και εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες.

Τον Κοσμήτορα με τη συνοδεία του υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης με το Ηγουμενοσυμβούλιο και ξενάγησε αυτούς στους χώρους της Ιεράς Μονής.

Το μεσημέρι επισκέφθηκαν τη γυναικεία Ιερά Μονή Αγίων Νεκταρίου και Φανουρίου μαζί με τον Γέροντα, όπου εκεί τους ανέμενε και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόκτιστος. Παρατέθηκε μοναστηριακή τράπεζα και το απόγευμα επέστρεψαν με τις ευχές του Ποιμενάρχου μας στην Αθήνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων