16/11/2023 17/11/2023 Στην Ιερά Γυναικεία Μονή «Παναγίας του Έβρου» στη περιοχή Μάκρη της Αλεξανδρούπολης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης κ. Ειρηναίος την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023. Η Καθηγουμένη Μοναχή Μακρίνα και η αδελφότητα υποδέχθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση τον νέο Μητροπολίτη Φλωρίνης. Μετά τη Θεία Λειτουργία δόθηκε κέρασμα στο Αρχονταρίκι της Μονής. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος ευχαρίστησε...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2023 - 0:31

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης στην Ιερά Μονή Παναγίας του Έβρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης στην Ιερά Μονή Παναγίας του Έβρου

Στην Ιερά Γυναικεία Μονή «Παναγίας του Έβρου» στη περιοχή Μάκρη της Αλεξανδρούπολης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης κ. Ειρηναίος την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023.

Η Καθηγουμένη Μοναχή Μακρίνα και η αδελφότητα υποδέχθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση τον νέο Μητροπολίτη Φλωρίνης. Μετά τη Θεία Λειτουργία δόθηκε κέρασμα στο Αρχονταρίκι της Μονής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος ευχαρίστησε την Καθηγουμένη και την αδελφότητα για την φιλοξενία και τις παρακάλεσε να εύχονται για το πολυεύθυνο έργο που του εμπιστεύθηκε η Εκκλησία να επιτελέσει στην ακριτική Μητρόπολη Φλωρίνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων