14/01/2024 14/01/2024 Με την ευκαιρία και της αποδόσεως της εορτής των Θεοφανείων, την Κυριακή μετά τα Φώτα, 14 Ιανουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίου Χαραλάμπους Λευκών Αυλωναρίου, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Πόγκα τον Πρωτοπρεσβύτερο Άγγελο Βακαλόπουλο και τους Διακόνους...
14 Ιανουαρίου, 2024 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2024 - 17:20

Ο Μητροπολίτης Καρυστίας ιερούργησε στην Ιερά Μονή Αγίου Χαραλάμπους Λευκών Αυλωναρίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρυστίας ιερούργησε στην Ιερά Μονή Αγίου Χαραλάμπους Λευκών Αυλωναρίου

Με την ευκαιρία και της αποδόσεως της εορτής των Θεοφανείων, την Κυριακή μετά τα Φώτα, 14 Ιανουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίου Χαραλάμπους Λευκών Αυλωναρίου, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Πόγκα τον Πρωτοπρεσβύτερο Άγγελο Βακαλόπουλο και τους Διακόνους Στυλιανό Πεταχτή και Απόστολο Μπάκουλη.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ο οποίος με το θεόπνευστο κήρυγμα του ανέλυσε την σημερινή Eυαγγελική περικοπή της Κυριακής μετά τα Φώτα.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ απήυθυνε τις πατρικές και εόρτιες ευχές του προς τους πιστούς που συμμετείχαν στην Θεία Ευχαριστία.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ετέλεσε ιερό μνημόσυνο ευσεβούς πρεσβυτέρας.

Στη Θεία Ευχαριστία συμμετείχαν η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Θεολογία Μοναχή μετά της συνοδείας της.

(Φωτογραφίες: Μαρία Βυζανιάρη)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων