17/03/2023 17/03/2023 Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος μετέβη σήμερα, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Οσίου Αλεξίου του ανθρώπου του Θεού, στο Ακριτοχώρι, στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου και προέστην, κατά ευγενική παραχώρηση του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου, της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας επί τη ονομαστική εορτή του Καθηγουμένου της Ιεράς...
17 Μαρτίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2023 - 17:15

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι

Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος μετέβη σήμερα, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Οσίου Αλεξίου του ανθρώπου του Θεού, στο Ακριτοχώρι, στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου και προέστην, κατά ευγενική παραχώρηση του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου, της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας επί τη ονομαστική εορτή του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος κ. Αλεξίου.

Παρόντες ήταν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος και Λευκουπόλεως εκ του Πατριαρχείου Βουλγαρίας κ. Πολύκαρπος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων