23/09/2022 23/09/2022 Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου κάνει γνωστό ότι το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, θα τελεσθεί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Καίσαρι Κορινθίας υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Διονυσίου συμπαρόντος και του Θεοφιλέστατου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, Αρχιερατικός Εσπερινός και στην συνέχεια η...
23 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2022 - 14:31

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου θα τελέσει κουρά μοναχής στο Καίσαρι Κορινθίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου θα τελέσει κουρά μοναχής στο Καίσαρι Κορινθίας

Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου κάνει γνωστό ότι το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, θα τελεσθεί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Καίσαρι Κορινθίας υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Διονυσίου συμπαρόντος και του Θεοφιλέστατου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, Αρχιερατικός Εσπερινός και στην συνέχεια η εις Μεγαλόσχημο Μοναχή Κουρά της Ρασοφόρου αδελφής Θέκλας (κατά κόσμον Λεσβίας) Μπεκάκου, η οποία εγκαταβιώνει στην ως άνω Ιερά Μονή.

Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου απευθύνει κάλεσμα προς τους πιστούς να ενισχύσουν με την παρουσία και την προσευχή τους την αδελφή Θέκλα ώστε ο Θεός να την ενδυναμώνει και να την προστατεύει στην περαιτέρω Μοναχική της πορεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων