21/04/2022 21/04/2022 Στην Ιστορική Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δημιόβης, μετέβη, κατά το έθος, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος της Μονής και Αρχιερατικός Επίτροπος Αλαγονίας Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Παρθένιος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας...
21 Απριλίου, 2022 - 12:53

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας μίλησε πνευματικά στην Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Δημιόβης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας μίλησε πνευματικά στην Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Δημιόβης

Στην Ιστορική Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δημιόβης, μετέβη, κατά το έθος, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος της Μονής και Αρχιερατικός Επίτροπος Αλαγονίας Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Παρθένιος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η Αδελφότητα της Ιεράς Μονής, με προεξάρχουσα την Γερόντισσα Ανθίμη, υποδέχθηκαν τον Σεβασμιώτατο και τους προσκυνητές στο Αρχονταρίκι της Μονής, και ο Σεβασμιώτατος μίλησε πνευματικά και παραμυθητικά στην Αδελφότητα και στους παρευρισκόμενους πιστούς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων