05/07/2022 05/07/2022 Την Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος επισκέφθηκε σήμερα, 5 Ιουλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, για να τελέσει τρισάγιο στη μακαριστή Γερόντισσα Παϊσία την ελεήμονα. Σύμφωνα με την μοναστηριακή τάξη, έγινε επίσημη υποδοχή του Σεβ. Μητροπολίτου στην είσοδο της Μονής. Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς με πομπή...
05 Ιουλίου, 2022 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2022 - 14:36

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς στην Ιερά Μονή Τρικόρφου για το τρισάγιο στην μακαριστή Γερόντισσα Παϊσία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς στην Ιερά Μονή Τρικόρφου για το τρισάγιο στην μακαριστή Γερόντισσα Παϊσία

Την Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος επισκέφθηκε σήμερα, 5 Ιουλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, για να τελέσει τρισάγιο στη μακαριστή Γερόντισσα Παϊσία την ελεήμονα.

Σύμφωνα με την μοναστηριακή τάξη, έγινε επίσημη υποδοχή του Σεβ. Μητροπολίτου στην είσοδο της Μονής. Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς με πομπή κατευθύνθηκε στο Καθολικό της Μονής και ακολούθως στο μνήμα της μακαριστής Γερόντισσας, όπου τελέστηκε Αρχιερατικό τρισάγιο.

Μετά το πέρας του τρισαγίου ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε σε όλους τους εσωτερικούς και αύλειους χώρους της Ιεράς Μονής, στον χώρο των κατασκηνώσεων καθώς και των εργαστηρίων όπου παρασκευάζονται τα προϊόντα από τους μοναχούς.

Ακολούθησε μοναστηριακό κέρασμα και αφού συνεχάρη τον Γέροντα και Ηγούμενο της Μονής, ο Σεβασμιώτατος αναχώρησε δίνοντάς την ευχή και την ευλογία του στην αδελφότητα της Μονής, προκειμένου να συνεχίσουν τον δρόμο που πορεύονται έως τέλους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων