30/12/2023 30/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος, χοροστάτησε την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 στον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής την Αγίων Νηπίων, των υπό του Ηρώδου αναιρεθέντων, στην ομώνυμη Ιερά Μονή στην Οινόη Αττικής. Μετά τις ευχές του Σεβασμιωτάτου, για την εορτή και το Νέο έτος – 2024 , ακολούθησε κέρασμα στην τράπεζα της...
30 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2023 - 11:44

Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας & Αυλίδος στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας & Αυλίδος στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος, χοροστάτησε την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 στον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής την Αγίων Νηπίων, των υπό του Ηρώδου αναιρεθέντων, στην ομώνυμη Ιερά Μονή στην Οινόη Αττικής.

Μετά τις ευχές του Σεβασμιωτάτου, για την εορτή και το Νέο έτος – 2024 , ακολούθησε κέρασμα στην τράπεζα της ” φιλόξενης “Ιεράς Μονής.

Την Κυριώνυμο ημέρα, κατά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του κτήτορος και πνευματικού της Ι.Μονής, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Μελετίου Στάθη, το αναλόγιο διακόνησε χορωδία από παιδιά.

Απευθυνόμενος ο π. Μελέτιος, σε κάποιους προσκυνητές ανέφερε, πως το καλύτερο κήρυγμα των ημερών, << ήταν το γεγονός, ότι χορωδία μικρών παιδιών ¨ έβγαλε ” σήμερα, ολόκληρη την Θεία Λειτουργία ! >>.

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων