17/06/2022 17/06/2022 Η λήξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών του Τμήματος της Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιουνίου 2022, στην Ιερά Μονή Λυκούρεση. Αρχικά τελέστηκε Εσπερινός στο Καθολικό της Ιεράς Μονής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου, ενώ στο αναλόγιο έψαλαν οι μαθητές της Σχολής υπό...
17 Ιουνίου, 2022 - 19:04

Ο Μητροπολίτης Θηβών στη λήξη μαθημάτων Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μ. Θηβών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών στη λήξη μαθημάτων Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μ. Θηβών

Η λήξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών του Τμήματος της Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιουνίου 2022, στην Ιερά Μονή Λυκούρεση.

Αρχικά τελέστηκε Εσπερινός στο Καθολικό της Ιεράς Μονής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου, ενώ στο αναλόγιο έψαλαν οι μαθητές της Σχολής υπό την καθοδήγηση του Δασκάλου τους κ. Δήμου Φυτίλη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε το Δάσκαλο της Σχολής κ. Δήμο Φυτίλη, τους μαθητές, καθώς και τους γονείς των παιδιών και επέδωσε τις Βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους μαθητές της Σχολής.

Μετά τον Εσπερινό στην αυλή της Μονής οι μαθητές της Σχολής έψαλαν ύμνους και ψαλτοτράγουδα και στη συνέχεια ακολούθησε κέρασμα, όπου ο Δάσκαλος, οι μαθητές και οι γονείς των μικρών παιδιών συνομίλησαν με τον Σεβασμιώτατο και ανανέωσαν για το φθινόπωρο το ραντεβού τους στη Σχολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων