13/01/2022 13/01/2022 Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, ασκητή του 5ου αιώνα και ιδρυτή της περιώνυμης Μονής στους Αγίους Τόπους. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανοσ....
13 Ιανουαρίου, 2022 - 16:36

Ο Μητροπολίτης Θηβών στην Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών στην Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης

Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, ασκητή του 5ου αιώνα και ιδρυτή της περιώνυμης Μονής στους Αγίους Τόπους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανοσ. Αρχιμ. π. Θεοδόσιο Δαμόπουλο για την ονομαστική του εορτή, καθώς και σε όλη την αδελφότητα για το νέο έτος.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο εργοστάσιο της Εταιρείας «Σωληνουργεία Κορίνθου» στη Δομβραίνα. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλους τους χώρους εργασίας και ευχήθηκε σε όλους τους εργαζομένους καλή χρονιά, υγεία και δύναμη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων