28/03/2023 28/03/2023 Δεκτός σε ακρόαση από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο έγινε σήμερα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. O Σεβασμιώτατος βρέθηκε στο Φανάρι προκειμένου να υποβάλλει τον υιικό του σεβασμό, να λάβει την Πατριαρχική ευλογία για το υπόλοιπο της Αγίας Τεσσαρακοστής, αλλά και για να καταθέσει ευλαβώς πρόσκληση προκειμένου να επισκεφθεί προσεχώς ο Παναγιώτατος την Ιερά Μονή...
28 Μαρτίου, 2023 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 14:52

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στις 25 Ιουνίου στην Ι. Μ. Αγάθωνος

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στις 25 Ιουνίου στην Ι. Μ. Αγάθωνος

Δεκτός σε ακρόαση από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο έγινε σήμερα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

O Σεβασμιώτατος βρέθηκε στο Φανάρι προκειμένου να υποβάλλει τον υιικό του σεβασμό, να λάβει την Πατριαρχική ευλογία για το υπόλοιπο της Αγίας Τεσσαρακοστής, αλλά και για να καταθέσει ευλαβώς πρόσκληση προκειμένου να επισκεφθεί προσεχώς ο Παναγιώτατος την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Οσίου Αγάθωνος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος απεδέχθη την πρόσκληση και θα επισκεφτεί την Ι. Μ. Αγάθωνος, προκειμένου να προσκυνήσει και το άφθαρτο σκήνωμα του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, το εσπέρας της Κυριακής 25ης Ιουνίου 2023.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων