09/07/2020 09/07/2020 Ο Σύλλογος Φίλων Αγίου Όρους & Ιερών Μονών Φλώρινας «Ο Άγιος Παΐσιος» ανακοινώνει και προσκαλεί τους ευσεβείς και φιλακόλουθους πιστούς, αλλά και τα μέλη του Συλλόγου, την Παρασκευή 10 Ιουλίου, στον περικαλλή Ναό της Ιεράς Μονής Αγίου Μάρκου, όπου θα τελεστεί η καθιερωμένη ετήσια Ιερά Αγρυπνία εις μνήμην του Αγίου Παϊσίου, προστάτη του Συλλόγου. Η...
09 Ιουλίου, 2020 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2020 - 15:27

Ο Σύλλογος Φίλων Αγίου Όρους και Ι.Μ. Φλώρινας γιορτάζει τον Άγιο Παΐσιο

Διαδώστε:
Ο Σύλλογος Φίλων Αγίου Όρους και Ι.Μ. Φλώρινας γιορτάζει τον Άγιο Παΐσιο

Ο Σύλλογος Φίλων Αγίου Όρους & Ιερών Μονών Φλώρινας «Ο Άγιος Παΐσιος» ανακοινώνει και προσκαλεί τους ευσεβείς και φιλακόλουθους πιστούς, αλλά και τα μέλη του Συλλόγου, την Παρασκευή 10 Ιουλίου, στον περικαλλή Ναό της Ιεράς Μονής Αγίου Μάρκου, όπου θα τελεστεί η καθιερωμένη ετήσια Ιερά Αγρυπνία εις μνήμην του Αγίου Παϊσίου, προστάτη του Συλλόγου.

Η αγρυπνία θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 00:30.

«Σας περιμένουμε να συμπροσευχηθούμε», λέει η ανακοίνωση του Συλλόγου, που ενημερώνει τους πιστούς ότι με το πέρας της αγρυπνίας ο Σύλλογος θα προσφέρει κεράσματα στο Αρχονταρίκι της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων