10/07/2021 10/07/2021 Στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών παραβρίσκεται από το απόγευμα της 6ης Ιουλίου 2021, ευγενώς προσκληθείς υπό του οικείου Ποιμενάρχου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πατάρων κ. Αθηναγόρας, Βοηθός του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Καναδά κ. Σωτηρίου. Το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Ιουλίου 2021 έτυχε θερμής υποδοχής, κατά την μοναστική τάξη, στην ανδρώα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου. Το...
10 Ιουλίου, 2021 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2021 - 10:37

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πατάρων στην Ιερά Μονή Δουσίκου

Διαδώστε:
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πατάρων στην Ιερά Μονή Δουσίκου

Στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών παραβρίσκεται από το απόγευμα της 6ης Ιουλίου 2021, ευγενώς προσκληθείς υπό του οικείου Ποιμενάρχου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πατάρων κ. Αθηναγόρας, Βοηθός του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Καναδά κ. Σωτηρίου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Ιουλίου 2021 έτυχε θερμής υποδοχής, κατά την μοναστική τάξη, στην ανδρώα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου. Το Θεοφιλέστατο συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος. Εκεί ξεναγήθηκε από την Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Πούτο και συνομίλησε με τους μοναχούς επί πνευματικών θεμάτων.

Πριν την αναχώρησή του μαζί με τον Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσόστομο στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, οφειλετικώς, τέλεσαν επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κυρού Παντελεήμονος Χρυσοφάκη, αφού σαν σήμερα εξεδήμησε προς Κύριον. Να σημειώσουμε πως αμφότεροι οι Αρχιερείς Χειροτονήθηκαν Κληρικοί στη Θεσσαλονίκη υπό του κυρού Παντελεήμονος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων