29/01/2019 29/01/2019 Ενταγμένο πλέον στην άυλη πολιτιστικό κληρονομιά της UNESCO, το παραδοσιακό πανηγύρι του Χειμωνιάτικου Αη Συμιού θα πραγματοποιηθεί και φέτος 2 και 3 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τους Συλλόγους Πανηγυριστών. Ειδικότερα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 4.30 μ.μ. στο Ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Συμεών θα τελεστεί Εσπερινός ενώ...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 14:44

Ο χειμωνιάτικος Αη Συμιός στο Μεσολόγγι

Διαδώστε:
Ο χειμωνιάτικος Αη Συμιός στο Μεσολόγγι

Ενταγμένο πλέον στην άυλη πολιτιστικό κληρονομιά της UNESCO, το παραδοσιακό πανηγύρι του Χειμωνιάτικου Αη Συμιού θα πραγματοποιηθεί και φέτος 2 και 3 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τους Συλλόγους Πανηγυριστών. Ειδικότερα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 4.30 μ.μ. στο Ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Συμεών θα τελεστεί Εσπερινός ενώ το βράδυ οι παρέες πανηγυριστών θα γλεντήσουν στο χώρο τους. Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου-Εορτή του Αγίου Συμεών- το πρωί θα τελεστεί στο μοναστήρι Θεία Λειτουργία, ενώ μετά το πέρας αυτής, οι πανηγυριστές θα παραμείνουν στα στέκια τους για τη συνέχεια του γλεντιού. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 7.00 μ.μ.θα γίνει παρέλαση των συλλόγων πανηγυριστών από την Πύλη προς τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, ενώ το πανηγύρι θα συνεχισθεί στα στέκια της πόλης του Μεσολογγίου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων