18/04/2021 18/04/2021 Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς Κολυμβαρίου, όπου τέλεσε Τρισάγιο επί των τάφων, του μακαριστού Ηγουμένου π. Χρυσάνθου (Κελαϊδή) και του Προηγουμένου π. Ιγνατίου (Χατζηνικολάου), ο οποίος εκοιμήθη προ δύο μηνών. Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας συναντήθηκε με τον...
18 Απριλίου, 2021 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2021 - 11:07

Οι Μητροπολίτες Κισάμου και Αρκαλοχωρίου προσκύνησαν την Παναγία Οδηγήτρια

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτες Κισάμου και Αρκαλοχωρίου προσκύνησαν την Παναγία Οδηγήτρια

Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς Κολυμβαρίου, όπου τέλεσε Τρισάγιο επί των τάφων, του μακαριστού Ηγουμένου π. Χρυσάνθου (Κελαϊδή) και του Προηγουμένου π. Ιγνατίου (Χατζηνικολάου), ο οποίος εκοιμήθη προ δύο μηνών.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο και προσκύνησε την θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας. Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου ευχαρίστησε για την φιλοξενία τον Μητροπολίτη Κισάμου κ. Αμφιλόχιο καθώς και για την τράπεζα που είχε ετοιμάσει η Αδελφότητα της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων