17/11/2022 18/11/2022 Πνευματική ευκαιρία επίσκεψης στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου 2022 οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος και Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος. Εκεί έτυχαν θερμής υποδοχής, κατά την μοναστική τάξη και ξεναγήθηκαν από την Καθηγουμένη της Ιεράς...
17 Νοεμβρίου, 2022 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2022 - 5:39

Οι Μητροπολίτες Βεροίας, Θήρας και Τρίκκης στην Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτες Βεροίας, Θήρας και Τρίκκης στην Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου

Πνευματική ευκαιρία επίσκεψης στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου 2022 οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος και Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Εκεί έτυχαν θερμής υποδοχής, κατά την μοναστική τάξη και ξεναγήθηκαν από την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Θεοφύλακτη και συνομίλησαν με τις μοναχές επί πνευματικών θεμάτων.

 

 

Οι δυο Αρχιερείς βρέθηκαν στην Επαρχία Τρικάλων για να ευχηθούν στον εορτάζοντα Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο για τα ονομαστήριά του.

 

 

Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε θερμά στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως τους δύο Ιεράρχες, τους οποίους ευχαρίστησε τόσο για την επίσκεψή τους όσο και για την αγάπη τους προς το πρόσωπό του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων