09/06/2019 09/06/2019 Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μέρα Μυκόνου, ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Αρχιερατικός Επίτροπος και Υπεύθυνο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, ομίλησε το εσπέρας της Παρασκευής, 7 Ιουνίου, με θέμα «Η αγάπη είναι απλή μα θέλει κόπο». Την άκρως ενδιαφέρουσα αυτή ομιλία, που αφορούσε τις ανθρώπινες και οικογενειακές σχέσεις, παρακολούθησαν με...
09 Ιουνίου, 2019 - 22:55

Ομιλία στην Παναγία Τουρλιανή από τον π. Θεμιστοκλή Μουρτζανό

Διαδώστε:
Ομιλία στην Παναγία Τουρλιανή από τον π. Θεμιστοκλή Μουρτζανό

Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μέρα Μυκόνου, ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Αρχιερατικός Επίτροπος και Υπεύθυνο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, ομίλησε το εσπέρας της Παρασκευής, 7 Ιουνίου, με θέμα «Η αγάπη είναι απλή μα θέλει κόπο».

Την άκρως ενδιαφέρουσα αυτή ομιλία, που αφορούσε τις ανθρώπινες και οικογενειακές σχέσεις, παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή και αμείωτο ενδιαφέρον ο Αρχιερατικός Επίτροπος Άνω Μεράς και Παλαιοκάστρου, Πρωτοπρ. Βασίλειος Τζανιδάκης, και πλήθος Μυκονίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων